Aanbod & prijzen

KINDERTOLKTRAJECT

195 euro

Een kindertolk traject bestaat uit:

  • intake (1u)
  • vertaling + verslag
  • terugkoppeling (1u)

Tijdens de intake schrijf ik jouw verhaal woord voor woord neer. Dan maak ik de vertaling, daar ben jij niet bij maar daar heb ik wel zo’n anderhalf á twee uur voor nodig. Die vertaling krijg je tijdens de terugkoppeling: hét antwoord op de vraag wat jouw kind je in hemelsnaam onbewust spiegelt over jezelf! Het resultaat: concrete to do’s waar je zélf mee aan de slag gaat. De manier waarop je naar het specifieke probleem van je kind kijkt, verandert. En dat is de sleutel waarmee ook je kind verandert.

COACHING

65 euro per sessie 

Dit kies je als (nog) geen kindertolktraject wil starten. Een ‘gewone’ coachingssessie dus. Maar wel één met als resultaat dat je inzichten en spiegelingen krijgt over jou en je kind.

Ook na je kindertolktraject kan je steeds bij mij terecht voor verdere coachingssessies. We werken dan verder aan wat er uit de vertaling naar boven kwam. This is where the magic happens!

Een sessie duurt 1 uur.KINDERTOLKTRAJECT ‘SOS KINDERDORPEN’

299 euro

Inbegrepen:

  • Intakesessie (1u)
  • Vertaling + verslag
  • Terugkoppeling (1u)
  • Twee opvolgsessies (2 x 1u)

Bovendien: als je hierop intekent gaat 10% van dit bedrag naar SOS Kinderdorpen.

Help je kind, help jezelf, en help een ander kind!

 

 

Ik was verrast door de ‘uitkomst’ van de vertaling! Mijn zoon is nu zachtaardiger, aangenamer, liever. Die verandering kan ik enkel kan koppelen aan het feit dat ik bij jou ben geweest voor het kindertolktraject. Dus ik weet dat deze sessies zeker en vast effect heeft gehad. Aan mezelf merkte ik vooral dat ik veel bewuster met bepaalde zaken omging. Dat ik nadacht over zaken waar ik voorheen niet bij stilstond. Ik wil je ongelofelijk bedanken voor de ervaring. Ik heb heel veel bijgeleerd. Bedankt om ons dichter bij elkaar te brengen!
– Fien, Adegem