Lezing Opvoeden is geen wedstrijd

De Week van de Opvoeding (van 16 tot 23 mei) zet elk jaar opvoeden en ouderschap in de kijker. Het thema van dit jaar is ‘Opvoeden is geen wedstrijd’.

Want ja, opvoeden is inderdaad geen wedstrijd, en toch voélt het wel eens zo. Soms. Misschien zelfs vaak ;-).

  • Hoe komt dat?
  • En vooral: hoe kunnen we die strijd ombuigen naar wat we dan wél willen?
  • Zodat iedereen wint, en niemand verliest?

Op dinsdag 19 mei 2020 om 19u geef ik hierover een lezing in Sanapolis, langs de N9 in Sijsele-Damme. Welkom! Tickets kosten 10 euro tot en met 19 april, daarna betaal je 12,50 euro. Schrijf je nu in!

Week van de Opvoeding 2020

Een lezing in jouw vereniging, school of bedrijf?

Ik geef regelmatig lezingen op vraag, over volgende onderwerpen:

Mijn kind, mijn spiegel? 

Waarom stelt mijn kind bepaald gedrag? Hoe kan ik dat veranderen? Heeft mijn kind externe hulp nodig? Wat kan ik zelf doen? Een boeiende workshop boordevol inzichten over je kind, én concrete tips over de mooiste & moeilijkste taak die er is: opvoeden.

Leren neen zeggen

Hoe zeg je nee zonder je schuldig te voelen? Waarom is nee zeggen zo moeilijk? Niet alleen tegen onze kinderen, maar ook op het werk, en tegen vrienden en familie.

Sociale media: do’s & don’ts 

Een lezing over de nadelen én voordelen van sociale media voor iedereen die er niet zo thuis in is. Na deze lezing weet je waarom jij wel of niet op sociale media actief bent. Ben je actief, dan leer ik je hoe je er op een veilige manier mee kan omgaan.

De impact van schermtijd op kinderen, en op ons!

In ontwikkeling

Een lezing voor jouw vereniging, voor de ouders van de kinderen uit je vereniging, vriendengroep of school? Een lezing duurt ongeveer 1,5 uur en kost 150 euro + kilometervergoeding.

Wil je meer informatie, bel me op +32 477 99 00 09.