Laat je kind niet los

Ik ben bezig met het uitwerken van een lezing en ik baseer me hoofdzakelijk op het boek ‘Laat je kind niet los’ van Gabor Maté. Van de vele boeken die ik verslonden heb over opvoeden is dit veruit het meest verrijkend.

De relatie tussen ouder en kind is veel minder vanzelfsprekend en verloopt veel minder natuurlijk ook dan vroeger. Nochtans ‘weten’ we meer dan ooit over ‘de ontwikkeling van het kind’ en is er voor elk probleem wel een opvoedboek met tips en tricks. Onze (over-)grootmoeders hadden zo’n boeken niet nodig… en wij wel dus! Maar heb jij ook het gevoel dat je nooit dát boek vindt dat gaat over jouw worstelingen met opvoeden?

Misschien moet je dan eens dit proberen: geen boeken meer kopen! Echt, die instinctieve opvoedingsvaardigheden van onze (over-) grootouders zijn niet verdwenen, het zit echt ook in ons. Alleen zit het goed verstopt. Hoe dat komt, en hoe je dat verandert, dat ga ik je dus op anderhalf uur leren!

Ps: publiek gezocht voor de testlezing. Try out heet dat zeker? Laat maar weten hieronder 👇 als je interesse hebt of via pb!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *