Hieronder vind je enkele getuigenissen van cliënten die bij mij een kindertolktraject volgden:

 

Ik was verrast door de ‘uitkomst’ van de vertaling! Mijn zoon is nu zachtaardiger, aangenamer, liever. Die verandering kan ik enkel kan koppelen aan het feit dat ik bij jou ben geweest voor het kindertolktraject. Dus ik weet dat deze sessie zeker en vast effect heeft gehad. Aan mezelf merkte ik vooral dat ik veel bewuster met bepaalde zaken omging. Dat ik nadacht over zaken waar ik voorheen niet bij stilstond. Ik wil je ongelofelijk bedanken voor de ervaring. Ik heb heel veel bijgeleerd. Bedankt om ons dichter bij elkaar te brengen!

– Fien, Adegem

 

Ik had natuurlijk een beetje angst voor wat naar boven zou komen, maar mijn nieuwsgierigheid won. Bij mijn dochter  zijn er grote veranderingen opgetreden. Ze is veel positiever, speelser, en minder dwingend naar mij en zichzelf toe. Onlangs zei ze, in een (kort) ongelukkig momentje “en ik voelde me nu zo goed en gelukkig de laatste tijd!” Ik denk dat dat duidelijk is :). Ook bij mezelf heeft het iets in gang gezet, de oefening tijdens de integratiesessie kwam zeer goed binnen.  Ik denk dat een kindertolk iets ongekend dus onderschat is, waar mensen vaak andere verwachtingen over hebben. Ze veronderstellen dat het over hun kinderen gaat in plaats van henzelf. De heling van het onbewuste deel van jezelf is zonder hulp niet haalbaar volgens mij. Het vraagt moed om daarnaar te willen kijken met je volledige zijn, en daarvoor heb je een begeleider nodig die je het vertrouwen en nodige ruimte kan geven.

-Ineke, Eeklo

 

Ik wens iedere moeder een kindertolk toe!

– Lore, Antwerpen

 

 

Ik ben zo blij met deze prachtige woorden van mijn cliënten! Had jij ook zo’n fijne ervaring bij mij? Laat het me weten via joba@jobamarechal.be

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *